Шок и тотална паника в Бразилия заради Неймар! Баща му разкри истината


Шок и тотална паника в Бразилия заради Неймар! Баща му разкри истината
Снимка: Getty Images

3943 0

Неймар може и да не играе повече за Бразилия по време на Световното първенство в Катар, твърди „Mirror“. Той  ще пропусне сблъсъка срещу Камерун в утре вечерта. Според информациите от Южна Америка обаче нападателят вероятно няма да може да се възстанови за предстоящия четвъртфинал следващата седмица.

В Бразилия все повече се опасяват, че той няма да може да се възстанови в следващите дни. Това на практика е възможно да значи край за него на Мондиала в Катар.

Неймар получи травма в глезена още в първия мач на Бразилия срещу Сърбия. Първоначално се твърдеше, че изкълчването е леко, но може да има и увреждане на връзките.

Ако диагнозата се потвърди, то това означава поне триседмично лечение и това ще го остави извън игра до финала, ако Бразилия стигне дотам.

Най-важното е той да се върне на терена и да бъде в най-добрата си форма. Вярвам, че Неймар ще бъде отново на терена във финалния мач и ще даде всичко от себе си, за да спечели Световната купа заедно с колегите си от бразилския отбор", обяви бащата на Неймар пред talkSPORT, говорейки чрез преводач.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неприятни вести за Пеле долетяха от Бразилия - Краля на футбола отново е в болница

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички