Сърбия разби непретенциозни араби с мисъл за Бразилия (ВИДЕО)


Сърбия разби непретенциозни араби с мисъл за Бразилия (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2134 0

Националният отбор на Сърбия загря за предстоящото 22-ро Световно първенство в Катар с разгромна победа над Бахрейн с 5:1. Надпреварата ше се проведе между 20-и ноември и 18-и декември, а западната ни съседка запази част от футболистите си за груповата фаза.

Европейската селекция бе без основни футболисти като Александър Митрович, Филип Костич и Саша Лукич и не вложи максимум усилия, но това не попречи за убедителния резултат.

Начало на голеадата на националния стадион в Бахрейн даде вездесъщият Душан Тадич, който откри резултата от пряк свободен удар в 8-ата минута. 

Домакините изравниха след точно изпълнена дузпа от Юсуф Хилал в 15-а минута, след което последваха равностойни минути до края на първата част.

За началото на второто полувреме в игра за Сърбия се появи нападателят на Ювентус Душан Влахович и неговото влизане на терена освежи атаката на тима.

Младокът се възстановяваше от контузия през последните седмици, но успя да асистира за 20-тия гол на Тадич с националната фланелка, а минута по-късно сънародниците си размениха ролите и "зебрата" реализира. 

В края на мача Филип Джуричич и Лука Йович добавиха още две попадения за крайното 5:1.

Eто какво може да очаквате от Сърбия на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички