СНИМКА: Де Бройне е главен виновник за позора на Белгия и не е само заради думите му


СНИМКА: Де Бройне е главен виновник за позора на Белгия и не е само заради думите му
Снимка: Getty Images

1700 0

Все по-невероятно става колко разделен и разтърсван от конфликти е националният отбор на Белгия. Последната информация за тях гласи, че след отпадането от Световното първенство по футбол играчите на "червените дяволи" дори не са се прибрали заедно у дома.

Според белгийския вестник "Het Laatste Nieuws" петима играчи са си резервирали по-ранни полети и са пътували отделно от тима. Това са Тома Мюние, Аксел Витсел, Жереми Доку, Артур Теате и Лоис Опенда. Те са си платили полетите до дома, за да не пътуват с отбора си.

В Белгия пък посочват като главен виновник за разцеплението в тима голямата звезда Кевин Де Бройне. Те пишат, че халфът е изглеждал изолиран от съотборниците си на терените в Катар и най-яркият пример за това е мачът с Мароко. Преди загубата с 0:2 белгийците се бяха събрали в кръг и слушаха речта на Ромелу Лукаку. Всички се бяха прегърнали, само Де Бройне стоеше с отпуснати пред тялото ръце, без да прегърне играчите от двете си страни.

"Той е най-добрият играч в тази селекция, но разочарова останалите и е разочарован, защото самият той не работи", казва за него бившият белгийски национал Жил де Билд. А ето как Тибо Куртоа се заяде със съотборниците си след отпадането. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички