След "Златната топка" - Карим Бензема е готов и за световната купа


След "Златната топка" - Карим Бензема е готов и за световната купа
Снимка: Getty Images

1657 0

Настоящият носител на "Златната топка" - Карим Бензема, безспорно е най-осезаемата липса на Световното първенство 2022, въпреки редицата звезди, които също не попаднаха в Катар поради по-добри от тях или контузии.

Френският национал се контузи в последния момент и окончателно стана ясно, че няма да вземе участие на Мондиал 2022, но информация от последните часове сочи, че нападателят ще получи медал при защита на титлата от Франция.

От RMC Sport припомнят, че селекционерът на Франция - Дидие Дешан, така и не се възползва от заместник на Бензема в групата и така реално специалистът разполага с 25 футболисти. Това обаче дава възможност на неизползваемия Бензема да остане в групата и да отговаря на условията "световен шампион", ако "петлите" спечелят надпреварата. 

Неговите сънародници вече си гарантираха преминаването в следващата фаза, тъй като се наложиха над Австралия и Дания. На тях им предстои последен двубой от груповата фаза с Тунис. 

Вижте кой съотборник на Бензема във Франция мисли да спира с футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички