Швейцария срещу Камерун по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?


Швейцария срещу Камерун по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?
Снимка: GettyImages

2800 0

Откриващият мач от Група "G" на Световното първенство в Катар съпоставя Швейцария и Камерун. Двете страни, между които трудно биха могли да бъдат намерени допирни точки, излизат една срещу друга от 12:00 ч., за да дадат старт на 5-ия ден от Мондиала.

Потенциален успех на Камерун би изненадал футболния свят, който счита Швейцария като фаворит за първата или втората позиция в класирането. Евентуален такъв обаче не е изключен и не може да бъде сравнен с шока, който предизвика Саудитска Арабия, побеждавайки Аржентина или пък Япония, която обърна Германия.

Звездата в състава на "непобедимите лъвове" Чупо-Мотинг и неговите съотборници ще опитат да изкарат тима от кризата, в която е попаднал. Страната записа едва 1 победа, 2 равенства и 3 поражения в последните си 6 мача, докато цифрите за опонента им са 3 победи и 3 загуби.

Намиращият се в страхотна форма Гранит Джака, както и Джердан Шакири, Ян Сомер и Мануел Аканжи няма да позволят никакво отпускане и ще се борят с всички сили да затвърдят статута си на фаворит за продължаване към 1/8 финалите.

Коя телевизия ще излъчи Швейцария - Камерун?

Двубоят между Швейцария и Камерун ще бъде излъчван ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3", "Play Diema Xtra" и "Diema Football". Всичко най-интересно около срещата ще можете да проследите и НА ЖИВО в Sportlive.bg. Тук пък може да видите пълната ТВ програма за Мондиал 2022!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички