Шпионирала ли е Бразилия с дрон тренировката на сърбите? Отговорът на Драган Стойкович


Шпионирала ли е Бразилия с дрон тренировката на сърбите? Отговорът на Драган Стойкович
Снимка: Getty Images

1797 0

Снимала ли е Бразилия тренировката на Сърбия с дрон преди мача между двата тима на старта на Световното първенство по футбол? Такива слухове се появиха в часовете преди мача, но сръбският селекционер Драган Стойкович не вярва, че от "селесао" са го шпионирали.

Стойкович смята, че подобен прийом не би бил полезен с нищо на бразилците и нямат полза да записват тренировките им. Двата тима споделят една тренировъчна база - тази на местния Ал Араби в Доха, а срещата между Бразилия и Сърбия е в четвъртък (24 ноември).

„Не вярвам, че са ни гледали. Кои сме ние, за да ни гледат? Те са футболна суперсила. Мисля, че това не е коректна информация, а дори да е имало дрон, не знам какво биха видели, нищо специално“, каза Стойкович, цитиран от агенция „Ройтерс“.

"Бразилия е страхотен отбор, един от най-добрите в света. Ние имаме златно поколение в момента, но очаквам наистина труден мач“, каза още наставникът на сръбския национален тим. Той добави, че голмайсторът на тима Александър Митрович, който имаше контузия в глезена, вече тренира с отбора.

Друга звезда на Сърбия обаче е под въпрос за сблъсъка с Бразилия, а това може да се окаже много сериозен удар за Драган Стойкович и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички