"Фалшивият Неймар" пак "удари" на Мондиал 2022: този път излъга най-важния човек на стадиона (ВИДЕО)


"Фалшивият Неймар" пак "удари" на Мондиал 2022: този път излъга най-важния човек на стадиона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3995 0

"Фалшивият Неймар", както бе кръстен един от най-популярните привърженици по стадионите на Световното първенство по футбол, отново направи своя удар. Става ясно, че той е заблудил и човека, който има една от най-важните роли по време на Мондиал 2022 - охраната.

Припомняме, че по време на двубоя между Швейцария и Бразилия фен се появи на трибуните, като приликата му с бразилската звезда на ПСЖ е наистина сериозна. Това е допълнено и от факта, че е прикрил свои части от лицето с шапка и очила.

Тогава много от запалянковците около него пожелаха да си направят снимка и да запечатат момента, в който са си помислили, че са се срещнали с една от големите звезди на футбола за 21-ви век. Неймар обаче качи стори как гледа срещата по телевизията и разби мечтите им.

Оказва се, че "фалшивият Неймар" е заблудил и не кого да е, а самата охрана на стадиона. Той се появи с коса, брада, татуировки и стил на Неймар, като бе и с официалното облекло на бразилския национален тим. В ръка пък носеше продукт на Louis Vuitton за още по-голяма автентичност.

Номерът му мина и той бе лично ескортиран на стадион "974". Вижте забавните кадри във видеото по-долу в материала.

Всички най-важни и интересни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички