Сенегал срещу Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Сенегал срещу Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images

6917 0

Сенегал и Нидерландия е вторият двубой от група „А“ на Световното първенство 2022 в Катар и е едва трети от програмата на турнира. По този начин още в самото начало ще се изправят един срещу друг фаворитите в групата, която бива запълнена от тимовете на Катар и Еквадор.

Символичните гости от Нидерландия биват определяни като големите фаворити в сблъсъка, но те няма да могат да разчитат на двама играчи – един от лидерите Мемфис Депай и Мартен де Рон, който като футболиста на Барселона лекува контузия. „Лалетата“ достигнаха безпроблемно до тази фаза на турнира, след като спечелиха квалификационна си група и сега ще се опитат да постигнат нещо повече от вторите места през Мондиалите от 1974, 1978 и 2010 г.

Сенегал влиза в едва третото си Световно първенство със спечелена квалификационна група по подобие на европейския си съперник, а след това се наложиха и над Египет в елиминационните двубои. Сега те ще се борят в световните финали без голямата си звезда – Садио Мане, който се контузи в последния момент с клубния си Байерн Мюнхен.

Коя телевизия ще излъчи Сенегал - Нидерландия

Двубоят между африканците и европейците е един от гвоздеите на първия кръг от груповата фаза на надпреварата. Срещата ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg от 18:00 часа, а в същото време ще бъде излъчвана и пряко в ефира на Диема Спорт 3.

Вижте пълната програма за Световното първенство 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички