Саудитска Арабия - Мексико по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?


Саудитска Арабия - Мексико по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

1976 0

Една от най-възловите групи на Световното първенство 2022 ще бъде разплетена! Става въпрос за група С, в която лидер е Полша (4 точки), следвана от Аржентина и Саудитска Арабия (с по 3 точки), докато на последното място е Мексико с един пункт. На хартия обаче всеки тим може да отпадне и всеки може да продължи напред.

Саудитска Арабия ще опита да постигне нов подвиг и да победи Мексико, което до голяма степен ще отвори вратите за азиатците към осминафиналите (но не е гарантирано, че ще се класират - зависи и от развоя на другия мач в групата).

В страната се надяват да успеят да излязат от групите за втори път в историята си - първият бе при дебюта им през 1994 година. Това обаче няма да се случи лесно, тъй като се изправят срещу тим, който не са побеждавали никога (1 равенство и 4 загуби).

Успех ще им гарантира 19-и мач на финали на световно. Любопитното е, че всички 18 срещи до момента са им били срещу различни съперници. Срещу тях сега се изправя отбор, който няма гол в четири поредни мача на световни финали.

Мексико ще се надява Ървинг Лозано да излезе на преден план и да блесне, тъй като страната никога не е губила, когато нападателят се разписва - 13 победи и 1 равенство.

Коя телевизия ще излъчи Полша - Аржентина?

Двата тима се изправят един срещу друг в сряда, 30-и ноември, от 21:00 часа българско време. Мачът ще се състои на стадион "974" и ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3. Ще можете да следите Саудитска Арабия - Мексико от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg

Вижте и пълната програма за Световното първенство 2022 по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички