Роналдо: Ако повече нищо не спечеля, пак ще съм горд от кариерата си


Роналдо: Ако повече нищо не спечеля, пак ще съм горд от кариерата си
Снимка: Getty Images

1543 0

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо говори за напрежението, което изпитва преди началото на Световното първенство в Катар за неговия отбор. Нападателят бе запитан и колко важно е за него това първенство.

"Да, това ми е петото световно. Но отговорността винаги е една и съща. Откакто бях на 11 години, когато напуснах дома си, за да живея сам в Лисабон, имах много отговорности. Да, наблюдават ме много по-внимателно от всички останали, но чувствам голяма отговорност и като играч, и като приятел, и като баща. Това е част от ежедневието ми", коменира звездата, цитиран от "Abola".

"Харесва ми тази отговорност, но напрежението почти винаги е едно и също. Чувствам това от най-ранна възраст. Понякога съм добър, понякога съм лош, не съм идеален, но чувствам, че съм способен да издържа напрежението на това световно първенство", продължи той.

"Ако на 37 години и 8 месеца все още трябва нещо да доказвам, бих се притеснил. След всичко, което съм направил, би било неочаквано. Но, разбира се, година след година искам да продължа да показвам на семейството и феновете си, че съм наред.

Това световно първенство е важно, това е едно от най-важните събития в живота ми. Да го спечеля е мечта, но ако повече нищо не спечеля, то пак ще се гордея много със своята кариера", завърши португалецът. А ето какво мисли той относно шансовете на Португалия в Катар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички