Герой на Аржентина се прибрал пиян и... объркал жена си с Меси (СНИМКА)


Герой на Аржентина се прибрал пиян и... объркал жена си с Меси (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2731 0

Измина почти месец от края на Световното първенство по футбол. Въпреки това Аржентина все още ликува за спечелената първа титла от толкова години насам. Неслучайно в страната вече гледат на всеки участник за "гаучосите" в Мондиал 2022 като на герой.

За много любопитен случай покрай радостта от спечеления турнир в Катар пък разказва изданието Tribuna. То се позовава на комичен разказ на една от половинката на аржентинските герои.

Става въпрос за Мартина Стоесел (Тини), която е половинката на полузащитника Родриго де Пол. Оказва се, че футболистът се е прибрал сериозно прекалил с алкохола. До такава степен, че объркал Мартина с... Лионел Меси.

Това бе и най-често споменаваното име преди, по време на и след Световното първенство. Особено след победата във финала над Франция - мач, в който Меси се разписа на два пъти и след който бе избран за най-добрия футболист на турнира.

"След като отпразнуваха успеха, той се прибра пиян. Трябваше да се погрижа за него сякаш се грижа за бебе, защото не можеше да спре да празнува. Казах му, че го обичам, за да го успокоя. А тогава той ми отговори: "И аз те обичам, Меси" - разказва Мартина Стоесел, цитирана от Tribuna.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички