Рафаел Надал: Очите ми се насълзиха, когато Меси вкара в продълженията на финала


Рафаел Надал: Очите ми се насълзиха, когато Меси вкара в продълженията на финала
Снимка: Getty images

2591 0

Тенис звездата Рафаел Надал беше поредният спортист, който изрази радостта си от факта, че Лионел Меси е спечелил световната титла с Аржентина. Испанецът е върл фен на Реал Мадрид, а Меси прекара по-голямата част от кариерата си в Барселона, но, като голям спортист, Надал надмогна това.

22-кратният шампион от Голям шлем присъства на финала на Мондиал 2022, в който Аржентина победи Франция след изпълнение на дузпи.

"Отидох на този мач като на шоу, защото, за съжаление, Испания отпадна в осминафиналите. Беше невероятен финал. Съжалявам за моите френски приятели, Париж и Франция означават много за мен. Но имам много приятели и в Аржентина.

Като фен на този спорт се радвам, че Меси вдигна Световната купа над главата си. Когато такава страхотна кариера достигне кулминацията си по този начин, когато играч от такава величина вземе трофея, който му липсваше, като се има предвид колко много означава това за Аржентина... Помислих си, че е справедливо.

Не подкрепях Аржентина, но когато Меси вкара в продълженията, в очите ми се появиха сълзи. Изпитах тези емоции, виждайки, че такъв велик спортист постига това, което му липсваше, че той толкова изстрада за това. Хареса ми много финалът, особено след 70-ата минута. Беше страхотно!", коментира Надал, цитиран от "AS". А ето кой друг тенисист се изказа за успеха на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички