Новак Джокович: По-голямата част от света е щастлива за Лео Меси, той е страхотен пример за децата


Новак Джокович: По-голямата част от света е щастлива за Лео Меси, той е страхотен пример за децата
Снимка: GettyImages

2289 0

Един от най-великите тенис играчи на всички времена - Новак Джокович, никога не е крил, че се наслаждава истински на футбола. Сръбската легенда имаше удоволствието да присъства на Световното първенство в Катар, което предостави низ от емоции и зрелище.

След триумфа на Аржентина на Мондиала Ноле разкри за огромното си уважение към суперзвездата на "гаучосите" Лео Меси. Освен качествата му, той отличи неговата смиреност и примера, който дава на останалите с поведението си на и извън терена. Той не пропусна да отличи и самото първенство, определяйки финала като най-великия в историята.

"Имах голям късмет да присъствам там. Според много хора, това беше най-великият финал на световно първенство в историята. Какъв изумителен край. Начинът, по който го спечелиха и начинът, по който бяха посрещнати у дома", коментира Ноле и продължи с похвалите към Меси.

"Като фен на спорта и футбола, разбира се, се възхищавам на Меси и го уважавам много. Мисля, че по-голямата част от света е щастлива с успеха му и това, което успя да направи. Той е много скромен и земен човек, който не се разсейва от успеха.

През всичките тези години чувствам, че служи като страхотен пример на всички деца, които го гледат и искат да са като него", завърши Джокович.

В момента Меси е в своя дом в Аржентина, а в празненствата в цялата страна продължават. Очаква се 7-кратният носител на "Златната топка" да се завърне в ПСЖ, когато на тима предстои да се изправи срещу Анже през януари.

Ето как и защо Ноле "жегна" Хърватия след отпадането на "шахматистите" от Мондиала

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички