Проклятието продължава: Марко Ройс отново пропуска Световното първенство?


Проклятието продължава: Марко Ройс отново пропуска Световното първенство?
Снимка: Getty Images

3168 0

Германският национален отбор е напът за пореден път да остане без един от лидерите си на голям форум, след като Марко Ройс се очертава като контузен за Мондиал 2022! Дългогодишният капитан на Борусия Дортмунд се завърна в игра в началото на ноември срещу Бохум, но още  в следващия двубой срещу Волфсбург отново отпадна от групата на тима. 

Според Sky Sport, 33-годишният футболист вероятно няма да бъде на разположение на Ханзи Флик, тъй като кондиционно не е във форма, а няма яснота дали въобще е възстановен от контузията на глезена, която го мъчи от месец септември. 

Ако наистина Ройс не попадне в групата на Германия поради контузия, както се очаква да стане, то той ще е участвал на само един голям форум за родината си през последните 10 години. Той бе контузен за Европейското първенство през 2012, 2016 и 2021г., като същото се отнася и за Световното през 2014 г., на което Германия триумфира. 

 Вижте кой нападател също ще отсъства от състава на Бундестима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички