Португалия и Сантош "под пара" заради сагата между Роналдо и Манчестър Юнайтед


Португалия и Сантош "под пара" заради сагата между Роналдо и Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2009 0

Селекционерът на Португалия - Фернандо Сантош, направи интересно изказване преди Световното първенство в Катар, което ще стартира на 20-и ноември. Той коментира ситуацията около суперзвездата на страната - Кристиано Роналдо, който се замеси в няколко скандала с Манчестър Юнайтед и мениджъра Ерик тен Хаг през последните месеци.

68-годишният специалист разкри пред Sport TV,  че е бил притеснен от развитието при легендата, който за кратко беше изваден от състава на "червените дяволи". Португалецът отчита и факта, че възпитаника му остава на скамейката след първия съдийски сигнал и сподели учудването от ролята на Роналдо през настоящия сезон:

"Не обичам да се меся в работата на колегите си. Кажете ми обаче кога някой си е представял, че Роналдо няма да играе редовно. Факт е, че сега нещата стоят по друг начин. Кристиано е говорил с треньора си. Той беше титуляр в последните няколко мача - срещу Шериф, Уест Хем и Реал Сосиедад. Игра не само в Лига Европа, но и във Висшата лига", сподели дългогодишният селекционер на Португалия, който триумфира на ЕВРО 2016 с "мореплавателите".

"До преди известно време можеше да се говори за липса на игрови ритъм, но към момента такъв проблем не съществува. Да, имаше момент, когато се вълнувах за случващото се с Кристиано. Това се случи, когато ми съобщиха, че той няма да тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед. Да се подготвяш индивидуално е доста трудно. Сега всичко е наред и пред Роналдо има много мачове", добави Сантош.

Вижте кой офанзивен играч отпадна от групата на Португалия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички