Преди полуфинала на Световното първенство по футбол: Мароканска авиолиния отмени полетите към Катар


Преди полуфинала на Световното първенство по футбол: Мароканска авиолиния отмени полетите към Катар
Снимка: GettyImages

924 0

Националната авиокомпания на Мароко съобщи, че отменя всички полети, планирани в сряда за превоз на фенове до Доха за полуфинала на Световното първенство по футбол, позовавайки се на решение на властите в Катар, информира "The Guardian".

"След последните ограничения, наложени от катарските власти, Royal Air Maroc съжалява, че информира клиентите за анулирането на техните полети, изпълнявани от Qatar Airways", оповести авиокомпанията.

Royal Air Maroc заяви, че ще предложи 30 допълнителни полета, за да помогне на феновете да стигнат до Катар за полуфиналния мач срещу Франция в сряда, но във вторник източник от туристическа агенция RAM каза, че са планирани 14 полета.

Отмяната на седемте редовни полета за сряда означава, че RAM е успяла да изпълни седемте полета само във вторник, оставяйки феновете, които са резервирали билети за мач или хотелски стаи, неспособни да пътуват. RAM каза, че ще възстанови разходите за самолетни билети и се извини на клиентите.

Докато в Мароко умуват как да пратят своите фенове на полуфинала срещу "петлите", то във Франция мислят дали да наименуват стадион на Оливие Жиру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички