Преди Аржентина - Полша: Попитаха Лионел Скалони дали Роберт Левандовски е на нивото на Лионел Меси


Преди Аржентина - Полша: Попитаха Лионел Скалони дали Роберт Левандовски е на нивото на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

2718 0

Старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, заяви по време на пресконференцията си преди решителната битка с Полша (30 ноември, 21:00 ч.) от Група "А" на Мондиал 2022, че победата на неговия тим срещу Мексико в предишния кръг определено е повишила настроението в съблекалнята:

"Очевидно, след победата срещу Мексико, вече се чувстваме по-добре емоционално. Вече сме на правилния път. Това беше нашата идентичност - борим се за всяка топка и се опитваме да играем силно. Точно това поискахме с треньорския щаб от играчите преди мача и точно това видяхме на терена, а това наистина ни успокои".

Наставникът на "гаучосите" бе попитан и дали звездата на поляците - Роберт Левандовски, вече е играч от нивото на Меси, но не пожела да отговори директно, а вместо това посъветва журналистите:

"Той е топ играч. За мен ще бъде привилегия да го гледам отблизо, чисто като футболен фен. Той е чудесен нападател. Въпросът обаче е малко подвеждащ - дали е на същото ниво като Меси... Просто трябва да се наслаждавате на изявите на добрите футболисти. Защо е нужно да се сравняват двама играчи? Това не помага", категоричен бе Скалони.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Преди решителната битка с Аржентина... треньорът на Полша сравни Лионел Меси с Алберто Томба!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички