Правила и условия на играта "Точно попадение с точни резултати"


Правила и условия на играта "Точно попадение с точни резултати"
Снимка: GettyImages

1443 0

Sportlive.bg започва играта "Точно попадение с точни резултати", в която можете да спечелите ретро футболна топка на Sesame.bg, както и ваучер за подарък на стойност 50 лева в ozone.bg, отново осигурен от българската компания. Правилата за участие в играта, която ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportlive, четете в следващите редове. 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

Играта, провеждана на фейсбук страницата на Sportlive.bg „Познай точния резултат“ се организира и провежда от УебГраунд ЕООД със седалище гр. София, ул.20 април 13 и ЕИК: 131082402 (Организатор)

Продължителността на играта е от 30.11.2022 г. до 19.12.2022 включително (периода на Световното Първенство по футбол 2022)

Всеки ден в посочения период се публикува пост във фейсбук страницата на Sportlive.bg. Участникът в играта трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указания начин.

В играта има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години към момента участието си и с постоянен адрес на територията на България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. При получаване на наградата се изисква доказателство за възраст и удостоверяване на самоличност чрез представяне на валиден документ – лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Не се допуска участие с повече от 1 отговор за всеки фейсбук пост, както и от фалшиви профили и посредством други методи, с цел увеличаване шанса за спечелване на награда.

Наградите са общо 20 ваучера за 50 лв (за ozone.bg) и 13 ретро топки. 

Всеки ден се изтегля победител на случаен принцип, който се обявява във Facebook страницата на Sportlive.bg

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или за други награди.

Наградата ще бъде съобщена на спечелилия участник посредством лично съобщение във Facebook (чрез Messеnger).

Всеки евентуален правен спор между Организатора, от една страна и участник, от друга, се решава по пътя на преговорите и добрата воля. При невъзможност за постигане на съгласие, спорът се решава от компетентния съд в Република България.

Организаторът не носи отговорност за щети, нанесени на имущество или на участник по време на участието му в играта.

Организаторът не отговаря за качеството на наградите, както и не носи гаранционната отговорност за предоставяните награди, същите се предоставят съгласно условията на техните производители и/или разпространители.

Организаторът има право да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците или трети лица, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с играта. Това включва съдържание, което е обидно, дискриминационно или несъответстващо на правилата за отговорна търговска комуникация, както и да дисквалифицират съответния автор на подобно съдържание. В тези случаи решението на Организатора е окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

Организаторът има право да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават тези правила. Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провежданите игри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички