Португалия срещу Гана по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Португалия срещу Гана по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

3940 0

Един от нетолкова изявените фаворити за спечелването на Световното първенство 2022 - Португалия, започва своето участие в Катар. Любопитното е, че освен тази си роля, "мореплавателите" приемат и позицията на отбор, който може да се окаже най-голямото разочарование на шампионата. Съперникът на страната за първата среща ще бъде Гана.

Ще бъде любопитно как ще се отразят личните проблеми на легендата на световния футбол Кристиано Роналдо, който не е в никак добра форма. Въпреки това се очаква 37-годишният нападател да бъде твърд титуляр. Това е и последният ден, в който ще се играят срещи от първия кръг на груповата фаза - след това следва завъртане и нова порция интригуващи сблъсъци. 

Този дуел противопоставя два отбора, които в нетолкова далечното минало вече са били в една група на световно първенство. Става въпрос за Мондиал 2014, който се проведе в Бразилия. Тогава Роналдо и компания надделяха никак не лесно с минимален аванс от 2:1. Именно Кристиано донесе успеха със свое попадение.

Сега африканската страна ще потърси своеобразен реванш и ще опита да обърка сметките на някой от двата фаворита в група Н на Световното първенство в Катар. Както е известно, там компания им правят селекциите на Уругвай и Южна Корея.

Коя телевизия ще излъчи Португалия срещу Гана

Срещата между "мореплавателите" и африканската страна е трета от програмата за деня, което значи, че ще започне в 18:00 часа българско време. Мачът ще бъде излъчен по Диема и по Диема спорт 3, като ще можете да следите Португалия - Гана от Световното първенство 2022 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Вижте и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол по часове и дати.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички