Полша - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?


Полша - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

3827 0

В група С на Световното първенство 2022 ситуацията е такава, че всеки отбор може да продължи напред и всеки може да отпадне. Лидер е Полша с четири точки, следвана от Аржентина и Саудитска Арабия, които са с по три. Последна е селекцията на Мексико с едва една точка.

В последния трети кръг един срещу друг ще се изправят първите два тима - европейският и южноамериканският. Роберт Левандовски вкара първия си гол на световно (2:0 над Саудитска Арабия) и ще опита да поведе своя тим към мечтани осминафинали.

Полша обаче е вкарала само четири гола в последните си шест двубоя. Въпреки това тимът може да разчита на своята отбрана, която е с основна заслуга за това тимът да няма допуснат гол в четири поредни срещи. Евентуална такава може да значи и победа, защото от 1970 година насам Аржентина е имала само едно равенство без голове в групите на световни първенства.

Емблематичният Лионел Меси се отличи с безценни гол и асистенция срещу Мексико (2:0), с което грабна и нов аржентински рекорд. Той е едновременно и най-младият, и най-възрастният аржентинец, който е успявал да запише гол и асистенция в един мач на световни първенства от 1966 година насам.

Коя телевизия ще излъчи Полша - Аржентина?

Двата тима се изправят един срещу друг на стадион "974" в сряда, 30-и ноември, от 21:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по Нова и Диема спорт 3. Ще можете да следите Полша - Аржентина от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Вижте и пълната програма за Световното първенство 2022 по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички