ОФИЦИАЛНО: Световното първенство 2022 бе открито с незабравимо шоу в Катар (ВИДЕО)


ОФИЦИАЛНО: Световното първенство 2022 бе открито с незабравимо шоу в Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

15714 0

Официално Световното първенство по футбол 2022 бе открито! Малко преди първия двубой от Мондиал 2022 се осъществи и бляскавата церемония в арабската страна. Тя приключи по-малко от час преди домакинът Катар да се изправи срещу Еквадор в мач от група А и да даде старт на футболните битки.

Приятна изненада на церемонията се оказа популярният актьор Морган Фрийман. Разбира се, символичен момент за случващото се бе и речта на емира на Катар - шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани.

ОТКРИВАНЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО:

Точно в 16:30 часа българско време легендарният бранител Марсел Десаи представи пред феновете на стадион "Ал Бейт" световната титла, която е един от най-ценните трофеи във футбола и именно за нея ще се борят 32 отбора от целия месец през следващия месец.

По-малко от четвърт час по-късно местата си в ложата заеха заедно емирът на Катар - шейх Тамим бин Хамад Ал Тани и президентът на ФИФА Джани Инфантино.

В магическото събитие главна роля зае световноизвестният актьор Морган Фрийман. 

Не липсваше и очакваното с интерес изпълнение на един от членовете на популярна К-Поп (корейски поп) група - Йънгкук. Той получи овациите на всички, които бяха заели местата си, и допринесе значително за настроението.

Последваха емоционална кадри от Катар. На тях се вижда огромното развитие на страната в рамките на години. Разбира се, във видеото се наблегна на чисто футболните моменти, при които сякаш развитието е още по-впечатляващо. 

Официалното закриване на церемонията дойде с реч на емира на Катар - шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани.

ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО

В минутите на очакване преди първия двубой за Световното първенство в Катар ни очакват други вълнуващи моменти, които да подгреят целия свят за това, което предстои през следващите близо 30 дни. А именно - футбол, футбол и още футбол!

Откриването на всеки голям форум е своеобразен празник, а домакините от Катар със сигурност ще искат да предложат на зрителите от цял свят нещо, което не са виждали до момента. 

С тежката задача за незабравимо шоу ще бъде натоварен един от членовете на популярна К-Поп (корейски поп) група - Jungkook ("Йънгкук"). Той ще изпълни новото парче "Мечтатели". Категорично това е един от най-големите моменти в кариерата му. Очакванията са, че и други известни изпълнители ще се присъединят към откриването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички