"Не мисля, че ще успея": Лео Меси с искрено признание за Световното първенство


"Не мисля, че ще успея": Лео Меси с искрено признание за Световното първенство
Снимка: Getty Images

14945 0

Аржентина напълно заслужено се класира на финал на Световното първенство в Катар, след като победи с класическо 3:0 Хърватия в полуфиналната среща помежду им.

"Гаучосите" се отърсиха от срамната загуба от Саудитска Арабия в откриващия кръг на Мондиала, постигайки 5 последователни успехи. Един от ключовите фактори за това е суперзвездата на тима Лео Меси.

Легендарният аржентинец изнесе поредния си рецитал срещу "шахматистите", записвайки гол и асистенция, с които сметката му Мондиала набъбна до 5 попадения и 3 голови подавания. 

За съжаление на безбройните му привърженици обаче, той потвърди информациите, че това Световно първенство най-вероятно ще е последното такова в кариерата му като футболист. Това признание асът на ПСЖ направи с емоционално изказване пред медиите след победата над Хърватия.

"Определено съм много щастлив да завърша приключението си на световните първенства с финал. Да изиграя последния си мач на финал. Наистина е много удовлетворяващо", заяви Меси и продължи.

"Всичко, преживяно на това Световно първенство, беше много емоционално, виждайки колко се зарадваха всички в Аржентина. Има много години до следващото. Не мисля, че ще успея да стигна до него. Да завърша по този начин е страхотно", допълни още той.

ГЛЕДАЙТЕ: Всичко, което трябва да знаете за финала: 

 

Ето какво постижение на Христо Стоичков подобри Лео Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички