Мондиал 2022: Грубата грешка на Нойер при гола на Коста Рика срещу Германия (ВИДЕО)


Мондиал 2022: Грубата грешка на Нойер при гола на Коста Рика срещу Германия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1937 0

Сензациите на 1-ви декември сякаш нямаха край на Световното първенство по футбол. След сензационното отпадане на Белгия, довело до оставката на Роберто Мартинес, в средата на първите полувремена на срещите от група Е се виждаха резултати, които едва ли някой е очаквал.

От една страна Испания водеше, но допусна пълен обрат и изоставане от 1:2 срещу Япония, а от друга Германия изпусна своята преднина и допусна изравняване за 1:1 срещу Коста Рика (а при тези резултати - Бундестима отпада).

Коста Рика на няколко пъти показа на контраатака, че може да накаже футболистите на Ханзи Флик, но те не взеха необходимите мерки, за да го предотвратят. Така се стигна и до изравнителното попадение, което попари Германия.

Любопитното е, че то дойде след грешка на един от най-опитните в състава на Флик - Мануел Нойер. Германският вратар отрази удар, който наистина бе от близка дистанция, но не спази "златно" правило, което доведе до изравнителния гол.

След средата на първото полувреме Коста Рика дори осъществи пълен обрат. Всички любопитни и интересни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

*Материалът е писан преди края на двете срещи!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички