Досущ като Аржентина: Германия се срина в 8 минути за тотален крах в Катар (ВИДЕО)


Досущ като Аржентина: Германия се срина в 8 минути за тотален крах в Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1741 0

Един от големите фаворити за трофея на Мондиал 2022 - Германия, допусна кошмарен обрат срещу Япония в откриващия си мач на Световното първенство. Досущ като отбора на Аржентина, който бе обърнат от Саудитска Арабия в рамките на пет минути, Бундестимът претърпя тотален крах срещу Япония и инкасира два гола за осем минути.

Илкай Гюндоган откри за Маншафта през първото полувреме, а немският тим можеше да вкара поне още веднъж във вратата на японците, но един гол бе отменен, а още няколко чисти ситуации бяха пропиляни с лека ръка. А пропуските на Бундестима бяха наказани от Япония през втората част.

В 75-ата минута Япония атакува отляво, откъдето бе отправен удар към вратата. Мануел Нойер успя да се намеси, но топката отиде на крака на Рицу Доан, който успя да засече в опразнената врата.

Video edited on Kapwing

Това обаче не бе всичко: Япония се възползва от шока в редиците на Германия и стигна до втори гол. Бундестимът се хвърли в атака в търсене на победата, но остави твърде много пространства отзад, което позволи на Такума Асано да вкара в 83-ата минута за пълен обрат.

Как съдията спаси Германия в началото на мача срещу Япония (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички