Мексико - Полша по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?


Мексико - Полша по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

3522 0

В третия ден от Световното първенство по футбол 2022 ще станем свидетели на един от най-ключовите сблъсъци в груповата фаза. Един от тези мачове, които противопоставят отбори, мечтаещи да се класират за елиминационната фаза. В групата им има изявен фаворит и изявен аутсайдер - единственото, което им остава, е да се надяват, че ще грабнат директната битка срещу, поне на хартия, прекия си конкурент за втората позиция.

Именно такъв сблъсък е олицетворен от съставите на Мексико и Полша. Почти напълно равностойни възможности и за двата тима, що се касае второто място в групата. Все пак като фаворит, макар и с малко, в срещата е посочен северноамериканският тим.

Тези страни са се срещали на три пъти през 21-ви век. Първият от тези дуели е през 2005 година, а през 2017 - най-скорошният. Трябва да отбележим, че всеки от тях е приятелски мач. Любопитното е, че крайният резултат от две срещи (тази през 2005 и тази през 2011) е напълно идентичен - 1:1. В мача от 2017 година пък европейците губят с минималното 0:1.

Коя телевизия ще излъчи Мексико - Полша

Време е за дуел номер 4 през 21-ви век между Мексико и Полша. Двете селекции се изправят една срещу друга в трети мач за деня, което означава, че той ще стартира в 18:00 часа българско време. Мачът ще се състои на стадион 974 - исторически първи двубой на временен стадион, който ще бъде разрушен след Мондиала. Той ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите Мексико - Полша от Световното първенство 2022 НА ЖИВО в SportLive.bg.

*Пълна ТВ програма на Световното първенство по футбол - по дати и часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички