Манчестър Юнайтед има най-много реализатори на Световното в Катар дотук


Манчестър Юнайтед има най-много реализатори на Световното в Катар дотук
Снимка: Getty Images

2382 0

Преди изиграването на днешните 4 мача на Световното първенство по футбол статистиката сочи, че в Катар са паднали общо 92 попадения, като с най-много отбелязани е Англия - 9, следван от испания и Франция с 8 и 6 съответно.

На индивидуално ниво лидери при голмайсторите на Мондиал 2022 са Килиан Мбапе, Коди Гакпо и Енер Валенсия с по 3 гола. Но кой е клубния тим, чиито представители са се вихрили най-много пред противниковите врати? Отговорът е Манчестър Юнайтед.

Испанският вестник "Marca" пише, че футболистите на "червените дяволи" са вкарали 7 от 92-те попадения до днес. По-конкретно това са Маркъс Рашфорд, отличил се 3 пъти, Бруно Фернандеш с 2 и Кристиано Роналдо (вече бивш играч на английския гранд) и Каземиро с по 1 попадение.

На второ място са с 6 гола са ПСЖ - 3 на Мбапе, 2 на Лионел Меси и 1 на Карлос Солер, и Барселона - 2 на Феран Торес и по 1 на Андреас Кристенсен, Роберт Левандовски, Френки Де Йонг и Гави). Трети е турският Фенербахче с 4 гола - 3 на Енер Валенсия и 1 на Миши Батшуай. А ето кой отбор в Катар има най-много точни подавания в един мач дотук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички