Любимата на Кристиано Роналдо скочи на Фернандо Сантош: Днес вашият приятел и треньор сгреши


Любимата на Кристиано Роналдо скочи на Фернандо Сантош: Днес вашият приятел и треньор сгреши
Снимка: Instagram

4949 0

Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, сподели доста силни слова, отправени към националния селекционер на Португалия - Фернандо Сантош, след отпадането на "мореплавателите" от Световното първенство по футбол в Катар.

Аржентинският модел не е останал никак доволен от факта, че в подобен ключов четвъртфинален мач неговата половинка е стартирал като резерва срещу Мароко.

"Днес вашият приятел и треньор взе грешното решение. Приятелят, към когото имаш толкова много възхищение и уважение... Не можеш да се застъпиш за някой, който не го заслужава. Животът ни дава уроци. Днес не загубихме, а се научихме", сподели Джорджина в Instagram.

Коментарът на Родригес идва, след като Сантош заяви, че не се е карал с Роналдо и твърди, че двамата все още имат "много близки отношения", въпреки решението му да не пусне бившия нападател на Манчестър Юнайтед като титуляр.

Роналдо се появи малко след почивката в игра срещу Мароко. Петкратният кавалер на "Златната топка" съумя да нанесе само един удар към вратата на "атласките лъвове", който бе спасен от вратаря Бону. Мнозина вярват, че това бе последният мач, който Кристиано изигра с португалската фланелка.

Междувременно сестрата на Роналдо също се застъпи за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички