Лионел Меси с невероятно ВИДЕО в мрежата и с признателност към Марадона


Лионел Меси с невероятно ВИДЕО в мрежата и с признателност към Марадона
Снимка: Getty Images

2813 0

Голямата легенда на Аржентина - Лионел Меси, пусна в социалните мрежи нов пост след триумфа на "гаучосите" по време на Световното първенство по футбол в Катар.

Звездният нападател сподели емоционално видео и разказа за пътя си от самото начало като футболист в детските си години до скъпоценната световна титла, която вероятно спечели в последното си Световно първенство.

Бившият нападател на Барселона не пропусна да благодари на целия екип на Аржентина, без който не би могъл да триумфира, а специално се обърна и към Диего Марадона, който последно бе печелил световните финали с "гаучосите".

"От Грандоли до световното първенство в Катар минаха почти 30 години. Бяха близо три десетилетия, които ми донесоха много радост и малко тъга. Винаги съм мечтал да бъда световен шампион и не исках да спра да опитвам, дори знаейки, че това може никога да не се случи.

Тази купа, която спечелихме, е и за всички онези, които не я постигнаха на предишните Световни първенства, на които участвахме, като през 2014 г. в Бразилия, където всеки я заслужаваха, защото се бориха до самия финал, работеха усилено и я искаха колкото и аз... И ние го заслужихме дори в този проклет финал.

Също така е и за Диего, който ни насърчи от небето. И на всички онези, които винаги са подкрепяли националния отбор, без да гледат толкова на резултата, а по-скоро на желанието, което винаги сме влагали в него, дори когато нещата не вървят, както искахме.

И разбира се, за цялата тази невероятна група, която се сформира и от треньорския щаб, и от всички хора от националния отбор, които анонимни работят ден и нощ, за да ни помогнат.

Много пъти провалът е част от пътуването и от ученето и без разочарование е невъзможно успехът да дойде.

Много благодаря от сърце! Хайде Аржентина!!!", написа Лионел Меси в социалните мрежи.

Вижте кой суперзвезда на Аржентина ще се опита Меси да договори за ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички