Кристиано Роналдо попадна сред слабаците на Световното първенство по футбол


Кристиано Роналдо попадна сред слабаците на Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

3642 0

Капитанът на националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, записа името си сред най-слабите футболисти на Световното първенство по футбол след края на срещата на "мореплавателите" срещу Южна Корея.

Представянето на Кристиано Роналдо за Португалия при загубата с 1:2 на срещу "азиатските тигри" получи петата най-лоша оценка на статистическия уебсайт "WhoScored" за полеви играч в състезанието досега - 5,11.

Франсиско Дуарте и Оскар Дуарте от Коста Рика получиха съответно 4,6 и 5,0 като оценки при загубата на техния отбор с 0:7 от Испания. Бен Дейвис от Уелс записа резултат 5,1 при поражението на неговия отбор с 3:0 срещу Англия. Междувременно левият защитник Абдул Рахман Баба от Гана получи нотка от 4.83 при загубата на неговия отбор с 3:2 срещу Португалия.

Ронадло със сигурност ще иска да забрави представянето си срещу Южна Корея. Португалецът допусна голяма грешка, която доведе до първия гол на "тигрите", а и също така имаше няколко шанса за гол, от които не се възползва по максималния начин.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кои са нападателите, които се представят по-добре от Роналдо в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички