"Казах му да млъкне" - Кристиано Роналдо с детайли за свадата с корейски футболист


"Казах му да млъкне" - Кристиано Роналдо с детайли за свадата с корейски футболист
Снимка: Getty Images

2411 0

Лидерът на Португалия - Кристиано Роналдо, разкри че е казал на южнокорейски играч да "млъкне", докато излизаше от терена по време на загубата на от Южна Корея на Световното първенство по футбол.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед беше бесен, докато излизаше от терена, като се считаше, че тази ярост е била срещу селекционера на "мореплавателите" Фернандо Сантош.

Пред медиите обаче след мача, Роналдо обясни, че гневът му е бил насочен към корейския играч Чо Гуе Сунг, който го е приканвал бързо да напусне игрището.

"Преди смяната ми един от корейските играчи ми казваше да си тръгвам бързо. Казах му да млъкне, той няма правомощия, не е длъжен да казва нищо. Щях да ускоря темпото, ако реферът беше казал", сподели Роналдо.

"Няма никакви проблеми в отбора, това се случи в разгара на играта. Ние продължаваме напред. Трябва да бъдем не само играчи, но и португалци, защото искаме да стигнем далеч и ще се опитаме да го направим", добави още петкратният носител на "Златната топка".

Роналдо със сигурност не изигра най-добрия си мач срещу Южна Корея. Нападателят не успя да запише името си сред голмайсторите, въпреки че имаше няколко възможности, за да го направи. В крайна сметка дори помогна за изравнителното попадение на Йон Гуон Ким за 1:1 през първото полувреме.

Ето какво каза и Фернандо Сантош за ситуацията с Роналдо и корейския футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички