Катар срещу Сенегал по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Катар срещу Сенегал по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2643 0

Днес стартира вторият кръг от груповата фаза на Световното първенство 2022, а Катар и Сенегал се срещат в началото на петъчната програма. Двубоят им е втори от предстоящите за деня, а и двете селекции ще атакуват за първи точки в надпреварата. 

Катар ще посрещне съперника си на стадион "Ал Тумама", но домакинският фактор не дава особено предимство за "кестенявите", тъй като букмейкърите ги определят за аутсайдери. Те стартираха участието си с поражение от Еквадор - 0:2, а в двубоя се представиха слабо и превърнаха в първия домакин, който записва поражение в откриващия двубой.

Eдна от малкото хубави новини сред домакините е липсата на контузии в селекцията, която се опази здрава след загубата от латиноамериканците в първия кръг.

На другия полюс са гостите от Сенегал, които освен, че загубиха директния си сблъсък срещу фаворита в групата - Нидерландия (0:2), а и дадоха "жертви" след контузии, които не е изключено да извадят играчите Абду Диало и Шейху Куяте от двубоя днес. 

Африканската селекция бе сред определяните за фаворити в група "А", но Садио Мане се контузи още преди началото на Мондиал 2022, което се превърна в голям удар за амбициите на сънародниците му. Те излизат в борба за задължителни 3 точки в днешния двубой.

Коя телевизия ще излъчи Катар - Сенегал

Вторият мач от днешната програма ще бъде проследен НА ЖИВО от SportLive.bg, а в същото време ще бъде и пряко предаван в ефира на Диема и Диема Спорт 3. Той е с начален час 15:00 часа българско време. 

Вижте пълната ТВ програма за Мондиал 2022! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички