Кайл Уокър обмисля да се оттегли от националния отбор на Англия след Мондиал 2022


Кайл Уокър обмисля да се оттегли от националния отбор на Англия след Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

1215 0

Звездата на националния отбор на Англия - Кайл Уокър, загатна, че може да спре да се състезава за "трите лъва" след отпадането на тима от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол от Франция.

Уокър, който беше ключово звено в машината на Гарет Саутгейт през годините, поздрави съотборниците си за представянето на своя отбор срещу шампиона от Мондиал 2018, но в същото време постави под въпрос повторно участие в селекцията на "трите лъва".

"Не знам, ще трябва да преценя за оттеглянето си. Не става въпрос за мен, а за този отбор и крачките, които направихме през последните четири години. Стигнахме до полуфинал, финал и след това очевидно до четвъртфиналите, преди да бъдем отстранени от световните шампиони", сподели Уокър за ITV.

Кайл Уокър е един от любимците на селекционера Гарет Саутейг. Бранителят на Манчестър Сити взе участие на Мондиал 2018, Евро 2020 и световното в Катар, като бе ключова фигура и в трите турнира. Той направи своя дебют за националния тим през 2011 под ръководството на Фабио Капело и може да се похвали със 73 участия за "трите лъва".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Статистика определи Кейн за по-добър от Уейн Рууни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички