Иран срещу САЩ по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Иран срещу САЩ по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

2956 0

Иран ще бъде символичен домакин на САЩ в последния трети кръг на груповата фаза на Световното първенство 2022, като двубоят ще се изиграе едновременно с другия от група "В" - Уелс - Англия. Тези последни срещи ще определят продължаващите напред тимове, тъй като към момента няма нищо сигурно сред отборите.

Азиатците и северноамериканците имат само един официален двубой помежду си в исторически план и той е по време на Мондиал 1998, когато Иран се налага над съперника си с 2:1. Сега обаче САЩ бива определян за фаворит и ще търси успех, с който да продължи към осминафиналите. 

В селекцията на американците няма липсващи и старши треньорът ще може да разчита на своите 26 избраници. Сред тях двама - Уестън Маккени и Юнус Муса, получиха контузии срещу Уелс, но успяха да играят срещу Англия и се очаква да се включат и в последния двубой.

Ситуацията при символичните домакини от Иран е по-различна, тъй като имат както наказани, така и контузени играчи. Вратарят Алиреза Бейранванд пропуска със сигурност заради контузия, докато Алиреза Джаханбакш е с червен картон. 

Азиатците може да се класират, ако победят прекия си съперник или завършат наравно, но при условието, че Уелс не успее да победи "трите лъва". В същото време само победа удовлетворява САЩ, ако иска да продължи в следващия кръг.

Коя телевизия ще излъчи Иран - САЩ

Двубоят между Иран и САЩ ще се изиграе във вторник от 21 часа българско време и ще може да го гледате НА ЖИВО по Diema и Diema Sport 3, а ако нямате възможност да го наблюдавате - проследете го със SportLive.bg от първата секунда!

Вижте пълната ТВ програма до самия финал на Световното първенство!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички