"Императора" се раздели с жена си след 24 дни брак заради мач от Мондиал 2022


"Императора" се раздели с жена си след 24 дни брак заради мач от Мондиал 2022
Снимка: Instagram

1965 0

Бившата звезда на Интер и Бразилия - Адриано, се е разделил със съпругата си след само 24 дни брак. Причината е мач от Световното първенство по футбол, съобщава "Globo Extra".

Според изданието бившият нападател е отишъл в дома на приятели, за да гледат заедно двубоя между Бразилия и Швейцария в груповата фаза на Мондиала в Катар. "Селесао" победи с 1:0, но Адриано се е "загубил" за 2 дни.

Съпругата му и той са планирали събитие със семействата и близките си приятели. Изчезването на бившата звезда обаче опропастило плановете. Ядосаната Микаела не приела извиненията на съпруга си, който не ѝ дал никакви обяснения къде е бил през тези 2 дни и какво е правил.

Микаела и Адриано са спрели да се следват в социалните мрежи, а разочарованата съпруга е изтрила всички общи техни снимки от профилите си. Адриано пък запазил няколко. Дали ще има развод - предстои да видим. Междувременно, Бразилия днес играе осминафинал срещу Южна Корея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички