"Има настояще - има и бъдеще за Аржентина" - Серхио Агуеро отличи 4-ма "гаучоси" след края на Мондиал 2022


"Има настояще - има и бъдеще за Аржентина" - Серхио Агуеро отличи 4-ма "гаучоси" след края на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1387 0

Бившият национал на Аржентина - Серхио Агуеро, даде интервю пред "Stake" в дните след края на Мондиал 2022, в което изрази мнението си, че играчи като Лионел Меси се раждат рядко, но "гаучосите" няма за какво да се притесняват, тъй като имат обещаващи млади таланти:

"Футболисти като Лео Меси се появяват от време на време. Надявам се, че след няколко години ще излезе друг с такива качества. Както Лео се появи след Марадона... Но, в същото време, ние имаме много млади играчи, които застъпват все по-сериозно и които имам манталитет на победители, характер и способност да продължат да се състезават на най-високо ниво", каза той пред изданието и след това отличи четири имена:

"Вижте какво се случи по време на турнира - футболисти като Енцо Фернандес, Хулиан Алварес, Лисандро Мартинес и Алексис Мак Алистър, които първоначално не бяха титуляри, завършиха като такива и направиха запомнящо се представяне. Има настояще - има и бъдеще за Аржентина!", сигурен е бившият нападател на Индепендиенте, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Барселона.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Андрес Иниеста с любопитен коментар за Лионел Меси и отпадането на Испания още на 1/8-финал в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички