Хюн Мин Сон попадна в състава на Южна Корея за Световното първенство в Катар


Хюн Мин Сон попадна в състава на Южна Корея за Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images

3153 0

Хюн Мин Сон е част от списъка на 26-е южнокорейски играчи, повикани от селекционера Пауло Бенто за Световното първенство по футбол в Катар.

Играчът на Тотнъм, който е великата фигура на азиатския отбор, претърпя операция на 4 ноември за коригиране на фрактури на четири кости на лицето, след като получи контузия в срещата с Марсилия в Шампионската лига.

" Да играя за вашата страна на световно първенство е мечта на много деца, както беше и моето. Няма да пропусна това за нищо на света. Нямам търпение да представя нашата красива страна. Ще се видим скоро", написа Сон в съобщение в социалната мрежа Instagram, с което още преди дни загатна и успокои феновете си.

На Световното първенство в Катар, Южна Корея е включена в група H, заедно с Португалия, Гана и Уругвай. Ето и цялата група на азиатските "тигри":

Вратари: Ким Сун-кю (Ал-Шабаб), Чо Хьон-у (Улсан Хюндай), Сонг Бъм-кън (Джеонбук Моторс)

Защитници: Ким Мин-джае (Наполи), Ким Джин-Су (Джеонбук Моторс), Хонг Чул (Даегу), Ким Мун-Хуан (Джеонбук Моторс), Юн Джонг-гю (ФК Сеул), Ким Юнг-Квон (Улсан Хюндай), Ким Тае-Хван (Улсан Хюндай), Квон Кюн-Вон (Гамба Осака), Чо Ю-мин (Даежон)

Полузащитници: Чън У-йон (Ал Сад), На Санг-хо (ФК Сеул), Сюнг-Хо Паик (Джеонбук Моторс), Сон Чън-хо (Шандонг Тайшан), Сонг Мин-кю (Джеонбук Моторс), Квон Чан-хун (Гимчеон Сангму), Хюн Мин Сон (Тотнъм), И Дже-сонг (Байер Леверкузен), Хуан Хи-чан (Уулвърхемптън), Хуанг Ин-Бом (Олимпиакос), Юнг Йонг (Фрайбург), Ли Канг-ин (Майорка)

Нападатели: Хуанг Уи-джо (Олимпиакос), Чо Гю-сунг (Джеонбук Моторс)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички