Хавиер Пасторе за Лео Меси: В Аржентина виждаме в него спасител, той е "избраният"


Хавиер Пасторе за Лео Меси: В Аржентина виждаме в него спасител, той е "избраният"
Снимка: Getty Images

1550 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, е на 35 години, но не спира да доказва величието си. Суперзвездата на ПСЖ прави истински фурор на Световното първенство в Катар, а страната му е само на крачка от мечтания трофей.

Безспорно, Меси има голяма роля за страхотното представяне на Аржентина на Мондиала. Към момента той има 5 гола и 3 асистенции, но освен това е истински лидер в състава на "гаучосите". Това отбеляза и бившият му съотборник в националния отбор Хавиер Пасторе.

Бившият нападател на ПСЖ назова това Световно първенство като най-доброто за аржентинеца, който от своя страна определи като най-добрия играч в света.

"Той ме впечатли много. Виждаме един много зрял Лео, много добре подготвен. Истината е, че той подходи към това Световно първенство с много напрежение,  както винаги е с Аржентина", призна Пасторе пред "L'Equipe". Той определи бившата суперзвезда на Барселона като най-добрия играч в света.

"Той е най-добрият играч в света и винаги виждаме в него спасител. "Избраният" или този, който може да спечели трофея. В резултат на това, той определено живее под голямо напрежение, но мисля, че се справи с него много добре на това Световно.

Изигра страхотен турнир, може би най-добрият му, поне с оглед статистиките. Винаги е играл важна роля на световните първенства, в които е участвал, но в Катар добави голове, асистенции и майсторски отигравания", завърши Хавиер Пасторе.

Ето с какво Меси притесни Аржентина малко преди големия финал срещу Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички