Ханзи Флик обяви силните 26, на които ще разчита в Катар, Ройс липсва


Ханзи Флик обяви силните 26, на които ще разчита в Катар, Ройс липсва
Снимка: Getty Images

3948 0

Селекционерът на Германия Ханзи Флик вече е избрал своя списък с играчи, които ще отведе в Катар и ще използва в мачовете от Световното първенство по футбол. Той включва 26 играчи. Бундестимът е в група "Е" в компанията на Испания, Коста Рика и Япония. 

Сред повиканите от специалиста не фигурира името на нападателя Марко Ройс, с което се потвърди новината, че той отново ще пропусне най-важния футболен форум. Отсъства и друга звезда в предни позиции - Тимо Вернер, който травмира глезена си. 

Прави впечатление и присъствието на футболиста, направил Германия шампион през 2014 г. - Марио Гьотце. Той не е играл за националния отбор от 5 години. Халфът за последно игра за родината си на 14 ноември 2017 г., когато влезе в 65-ата минута на контролата с Франция (2:2).

Ето кои са играчите, на които ще разчита Флик в Катар:

Вратари: Мануел Нойер, Марк-Андре тер Щеген, Кевин Трап

Защитници: Армел Бела-Котчап, Матиас Гинтер, Кристиан Гюнтер, Лукас Клостерман, давид Раум, Антонио Рюдигер, Нико Шлотербек, Никлас Шюле

Халфове и нападатели: Карим Адейеми, Юлиан Брандт, Никлас Фюлкруг, Серж Гнабри, Леон Горецка, Марио Гьотце, Илкай Гюндоган, Кай Хаверц, Йонас Хофман, Джошуа Кимих, Юсуфа Мусиала, Томас Мюлер, Лерой Сане. А ето защо Марко Ройс не е в списъка на Флик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички