Ен Несири не само изхвърли Роналдо от Световното първенство, но и подобри любимия му рекорд (ВИДЕО)


Ен Несири не само изхвърли Роналдо от Световното първенство, но и подобри любимия му рекорд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1833 0

Кристиано Роналдо не успя да сбъдне голямата си мечта във футбола, след като отпадна от Световното първенство по футбол още на четвъртфиналната фаза. Неговата Португалия бе победена и отстранена сензационно от Мароко след 1:0.

В герой за африканската страна се превърна нападателят Юсеф Ен Несири. Той успя да се възползва от неубедително излизане на младия вратар на "мореплавателите" Диого Коща, като демонстрира впечатляващ отскок и с глава насочи топката в опразнената мрежа.

Оказва се, че не само е отстранил Кристиано, разбивайки мечтата му, но и е подобрил негов рекорд чрез своя отскок. През 2019 година с екипа на Ювентус португалецът скача 2,54 метра, за да вкара срещу Сампдория. Разстоянието от краката на Ен Несири до земята при гола му срещу европейс.ки шампион от 2016 година пък е 2,76 метра, за да завземе един от любимите рекорди на Роналдо, доказващ атлетизма му.

Съвсем наскоро пък Кристиано Роналдо отново бе активен в социалните мрежи и загатна за болка и несигурност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички