Феномена: Неймар ще се върне още по-силен


Феномена: Неймар ще се върне още по-силен
Снимка: Getty Images/Guliver

1754 0

Легендарният бразилец Роналдо Феномена се изказа ласкаво за своя сънародник Неймар. Както е известно, Бразилия отпадна на ¼-финалите на Световното първенство в Катар, а звездата на „селесао“ не скри разочарованието си и дори намекна, че може да се откаже от националния отбор.

Ясно е, че Неймар е дълбоко разочарован в момента, но съм сигурен, че той ще се съвземе и ще се върне още по-силен, защото ще научи много положителни неща от това преживяване. Той е още млад. На 31 години той може да участва на следващото световно първенство", заяви Роналдо пред бразилската медия „Apostagolos“, цитирана от БНТ.

Той е много популярен в Бразилия в момента, защото се вписва толкова добре с националния ни отбор, винаги дава най-доброто от себе си и направи всичко възможно през последните шест месеца, за да бъде в най-добра форма за световното в Катар“, каза още Феномена.

Сигурен съм, че той ще се върне още по-силен за Пари Сен Жермен. Неймар иска да спечели Шампионската лига с ПСЖ“, коментира легендата на бразилския и световен футбол.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо посочи кой трябваше да стане играч №1 на Световното първенство – не е Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички