Дзюба нарече Левандовски и компания "говеда" заради отказа им да играят с тях


Дзюба нарече Левандовски и компания "говеда" заради отказа им да играят с тях
Снимка: Getty Images

1607 0

Нападателят на Адана Демирспор - Артьом Дзюба, обиди футболните национали на Полша заради отказа им да играят с Русия в плейофите за класиране на Световното първенство по футбол. "Дружина полска" трябваше да се изправи срещу "Сборная", но заради руската инвазия в Украйна отказаха да го направят.

Дзюба и бившият селекционер на Русия - Леонид Слуцкий, коментираха шансовете на техния тим на Мондиал 2022, ако се беше класирал. Футболистът заяви, че ненавижда, когато големи турнири се провеждат без руско участие и го боли от това.

"Трудно е да кажа кои отбори щях да искам да видя в групата ни, ако Русия беше стигнала до Световното първенство. Поне да имаше шанс да излезе и да се бие с тези поляци-разказвачи. В светлината на последните събития изобщо не ги понасям.

Когато започнаха да викат: "Няма да играем с тях", а после: "О, жалко, че не играхме с тях!". Самите те, говедата, викаха, че не искат да играят!", избухна Дзюба в предаването "Световното първенство на дивана". Историята как Русия не стигна до Мондиал 2022 накратко четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички