Дел Пиеро към Неймар: С удоволствие ще споделя глезена си с теб


Дел Пиеро към Неймар: С удоволствие ще споделя глезена си с теб
Снимка: GettyImages

3436 0

Италианската футболна легенда - Алесандро Дел Пиеро, отправи доста интересно предложение към голямата звезда на националния отбор на Бразилия - Неймар, който продължава да се бори с контузия в глезена по време на Световното първенство по футбол в Катар.

Бившият футболист на Ювентус сподели, че с радост би дал глезена си на Неймар, за да може той да се завърне възможно най-бързо на терена и да помогне на "Селесао".

"Генетиката на днешните играчи показва, че те са по-твърди, по-силни и по-бързи от преди. Тази година виждаме много по-тежки битки. Наистина желая най-доброто на Неймар, бих искал да го видя отново на терена", каза Дел Пиеро пред FOX и ESPN.

"Неймар, приятелю, ако се нуждаеш с удоволствие ще споделя глезена си с теб. Съжалявам за травмата ти, искам да те видя в игра възможно най-скоро", обърна се италианецът към Неймар.

Припомняме, че Неймар се контузи по време на първата среща на Селесао на Мондиала срещу Бразилия. Травмата се оказа доста сериозна и бе принуден да пропусне двубоя с Швейцария, завършил 1:0 за латиноамериканците.

Цяла Бразилия се надява Неймар да се възстанови и да помогне на "Селесао" да се качи отново на върха на световния футбол.

Фалшив Неймар предизвика фурор по време на мача с Швейцария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички