Габриел Жезус предупреди феновете в Англия за Каземиро


Габриел Жезус предупреди феновете в Англия за Каземиро
Снимка: Getty Images

939 0

Звездата на Бразилия – Габриел Жезус, посъветва феновете на футбола в Англия да потърсят името на Каземиро в Google, за да се уверят, че футболистът на Манчестър Юнайтед е много повече от поредната защитна опция в селекцията на Тите.

През цялата му кариера много фенове са смятали, че Каземиро е един от най-добрите дефанзивни халфове в световния футбол поради стила му на игра и безкомпромисните му влизания в противниковите футболисти. Бразилският селекционер – Тите, както и звездата Неймар приветстваха Касе като най-добрият полузащитник във футбола. Това даде възможност на Жезус да призове феновете да потърсят името на бившия играч на Реал Мадрид в Гугъл и да видят, че той може всичко.

„Не знам дали хората в Англия са гледали кариерата на Каземиро преди да дойде във Висшата лига, но аз го познавам от много години и знам колко голове бележи. Ако проверите в Гугъл и видите мачовете му в Реал, ще разберете какво представлява той. Вкарваше много, а аз съм играл и с Фернандиньо, който също е отличен халф. Прекарах много време с Каземиро и той е невероятен човек и футболист. Някои хора не го правят това, но играя с него толкова дълго време, че знам колко е добър“, каза Жезус пред британските медии.

„Със сигурност ще бъде добро попълнение за Юнайтед. В началото имаше някои трудности, но лека-полека се утвърди заради качеството на играта му. Прекалено съсредоточен е през цялото време, за да не се внедри в титулярния състав“, добави Жезус. 

ВСИЧКО ЗА МОНДИАЛ 2022 МОЖЕ ДА ЧЕТЕТЕ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички