Бразилия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?


Бразилия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

2604 0

Бразилия и Швейцария излизат за трети път на световни финали в мач от група "G" на Световното първенство по футбол в Катар.

Двете нации са се срещали в груповата фаза на мондиалите през 1950 и 2018 година и са завършвали наравно съответно 2:2 и 1:1. Очакванията днес (28 ноември) са за много голове и за победител в това дългогодишно съперничество.

Все още няма яснота дали Неймар, който получи сериозна травма в глезена, ще вземе участие в срещата, като остава под въпрос за нея. Данило също е под въпрос за лагера на Тите. Пред Швейцария няма проблеми с травми и се очаква отборът да излезе с най-доброто налично за мача срещу "Селесао".

Дуелът между двамата основни играчи на селекциите Ричарлисон и Джердан Шакири ще бъде крайно интересен. Бразилецът наниза два гола във вратата на Сърбия, а швейцарецът е взел участие в 12 от последните 24 гола на големи първенства за "кръстоносците".

Коя телевизия ще излъчи Бразилия - Швейцария

Мачът е с начален час 18:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на каналите БНТ 1 и БНТ 3. Разбира се, можете да проследите срещата Бразилия - Швейцария, както и всички мачове от Световното първенство 2022 НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички