Атракция №1 на Световното в Катар не са мачовете, а... Метро Ман (ВИДЕО)


Атракция №1 на Световното в Катар не са мачовете, а... Метро Ман (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2311 0

Световното първенство по футбол в Катар отдавна започна, но някои запалянковци намират атракцията не в мачовете, а в най-голямата звезда на първенството - Метро Ман.

23-годишният Абубакар Абас, бе просто обикновено работещо момче, преди да започнат световните финали, но неговият живот се преобрази коренно на Мондиала.

Абубакар си изкарва хляба като гид, който ориентира почитателите към метростанциите в страната домакин. Той се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бе качено видео как той стои на висок стол и скандира "Метро, метро, метро", посочвайки към станцията. Интересното е, че го прави винаги с различна интонация, което изглежда радва футболните фенове.

"Видях го в TikTok. Мисля, че е наистина забавен. Той ме кара да се смея, а това е толкова проста задача", споделя фен за Абас.

"Обичаме го, обичаме Метро Ман, това е човек, който се наслаждава истински на работата си", добавя друг почитател в интервю.

Профилът на Абас в социалната платформа TikTok за нула време събра над 40 хиляди последователи. Той дори бе специален гост и изгледа мача Англия - САЩ, завършил 0:0, редом с катарските шейхове.

Ето какво значи Метро Ман за футболните фенове в Катар:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Кейн се похвали с "играчка" за 520 бона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички