Англия - Сенегал по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?


Англия - Сенегал по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

3997 0

15-ият ден от Световното първенство навлиза сериозно в 1/8 финалите. Там сили ще премерят най-добрите 16 отбори от Мондиала, сред които тези на Англия и Сенегал. "Трите лъва" продължават похода към своята мечта, докато африканският тим се забавлява на терена и е готов за нова сензация.

"Лъвовете от Теранга" са една от приятните изненади на турнира. При новината за отсъствието на суперзвездата на отбора Садио Мане мнозина отписаха сенегалците в сметките за излизане от групите. 

 

 

Те обаче опровергаха критиците си и след победи над Катар и Еквадор заслужено продължиха напред. Сега на пътя им е обаче един от фаворитите за триумф на форума. Англия вече има болезнен опит от преждевременното празнуване и е по-обрана в действията си.

"Трите лъва" победиха без особено много шум Иран и Уелс. Мачът им срещу САЩ, завършил 0:0 обаче постави много въпросителни. Американците, чийто състав е в пъти по-евтин от този на тогавашния съперник, имаха всички шансове дори да победят. Гарет Саутгейт ще иска този случай да бъде забравен и никога да не бъде повторен от неговите възпитаници.

Най-интересното в предстоящата среща е, че тези съперници никога в историята досега не са заставали един срещу друг, дори в приятелски мач. Това ще е първият такъв помежду им и победителят ще бъде записан в историята.

Къде да гледаме двубоя Англия - Сенегал? 

Историческият мач между "трите лъва" и "Лъвовете от Теранга" ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 3". Освен там, можете да проследите двубоя между Англия и Сенегал НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички