Англия - Иран по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното първенство 2022??


Англия - Иран по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното първенство 2022??
Снимка: Getty Images

2569 0

Националните отбори на Англия и Иран ще се изправят един срещу друг в първия мач от група "B" на Световното първенство 2022г. в Катар.

 

"Трите лъва" са считани за едни от основните фаворити за спечелването на Мондиала, докато "Гордостта на Персия" ще направи всичко възможно да развали плановете на Гарет Саутгейт и компания.

Интересното е, че това ще бъде първият сблъсък между тези две нации в исторически план. Те не са се изправяли една срещу друга нито на световни финали, нито в контролни/приятелски срещи.

Определено целта на Англия ще бъде да стартира успешно на Мондиала със своята звездна селекция и надали ще се задоволи с нещо по-различно от 3 пункта. Иран няма да може да разчита на голямата си звезда - Сердар Азмун, но въпреки това не трябва да бъде изключван, защото притежава способността да изненада завършилия на четвърто място в Русия през 2018-а година.

Коя телевизия ще излъчи Англия - Иран

Мачът между двете страни е с начален час 15:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на телевизиите БНТ 1 и БНТ 3. Ако няма да успеете да се насладите на срещата, то ще може да следите Англия - Иран от Световното по футбол 2022 на ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

ПЪЛНАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА ЗА МОНДИАЛА В КАТАР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички