Ако тенденцията продължи - Хърватия или Бразилия ще спечели Световното първенство по футбол


Ако тенденцията продължи - Хърватия или Бразилия ще спечели Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1527 0

Бразилия и Хърватия се впуснаха в здрава битка по време на четвъртфинала от Световното първенство по футбол. "Селесао" е големият фаворит, но и балканците са решени на борба до последния възможен момент. Реалността обаче е такава, че един от двата тима ще приключи участието си в надпреварата още днес.

Любопитен е фактът, че според статистиката на Мондиалите от последните 8 години - то победителят от този двубой, би трябвало да спечели надпреварата. От Whoscored припомнят, че именно първият победител от четвъртфиналите през 2014 и 2018 г. се превърна в триумфиралия тим. 

В изданието в Бразилия това бе Германия, която се наложи над Франция в първия плануван четвъртфинал. Тогава големият герой за "Бундестима" бе Матс Хумелс, който още в началото на първата част вкара единственото попадение в срещата. 

Четири години по-късно "петлите" пък спечелиха надпреварата, а преди полуфиналите се наложиха с 2:0 над Уругвай. Тогава възпитаниците на Дешан вкараха по попадение през двете полувремена, дело на Варан и Гризман.

Проследете Хърватия - Бразилия НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички