5 неща, на които да обърнете внимание при завръщането на Меси в ПСЖ след Световното (ВИДЕО)


5 неща, на които да обърнете внимание при завръщането на Меси в ПСЖ след Световното (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3447 0

Лионел Меси получи шпалир, когато се завърна в ПСЖ, след като спечели Световното първенство по футбол преди над две седмици. 35-годишният футболист получи заслужена по-дълга почивка от френския шампион и не взе участие в срещите на парижани след Мондиала.

Сега се завърна към тренировки и може да го видим в действие още в петък за Купата на Франция. Британското издание SportBible обаче посочва пет любопитни неща, на които да обърнем внимание при завръщането му в ПСЖ:

Реакцията на Етан Мбапе към Меси при шпалира

На снимката, която можете да видите под този текст, се забелязва как всички са усмихнати и видимо щастливи за аржентинеца. Физиономията на Етан обаче е по-особена. Той не изглежда толкова щастлив, което може да бъде обяснено с факта, че неговата Франция загуби от Аржентина във финала.

Освен това разочарованието у брат му Килиан бе голямо, когато трите му попадения не се оказаха достатъчни за втора поредна световна титла.

Килиан Мбапе го нямаше

Някои футболисти на ПСЖ получиха разрешение да отсъстват след разочароващото поражение с 1:3 от Ланс през уикенда. Сред тях бе именно Мбапе, както и Ашраф Хакими.

Лионел Меси получи награда след шпалира

След като обра аплодисментите, Меси получи златна награда от ПСЖ в чест на триумфа му на Световното.

Меси се обедини с Неймар, който бе щастлив

Неймар бе сред футболистите, които ръкопляскаха на аржентинеца. Нещо повече - бразилският техничар бе забелязан с голяма усмивка на своето лице и видимо доволен от успеха на Лионел Меси.

Посрещането на Меси от ПСЖ е добро, но не колкото на... Брайтън

Посрещането на Меси в ПСЖ бе наистина на ниво, но просто няма как да се мери с това, което Алексис Мак Алистър видя в Брайтън. Просто се насладете на видео от моментите, които му осигуриха "чайките" (можете да го намерите под текста).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички