Звезда от UFC едва се преборил с крадец в дома си


Звезда от UFC едва се преборил с крадец в дома си
Снимка: Getty Images/Guliver

8854 0

Звездата на UFC Антъни Смит разкри, че борбата му с крадец, нахлул в дома му, е била "ужасяваща" и "една от най-тежките в живота ми". Смит се е изправял срещу много страховити противници в октагона, включително и определяния от мнозина за най-велик в историята на смесените бойни изкуства Джон Джоунс, но никога не е бил толкова изплашен, както когато Люк Хаберман разбил къщата му в Дъглас Каунти, викайки с пълно гърло, в 4 часа сутринта.

Смит, който живее със съпругата си, трите си деца и тъщата си, успял да обезвреди престъпника, но след много ожесточена борба. "Не знаех дали не е въоръжен. Обикновено хората не разбиват дома ти посред нощ просто ей така. Очаквах да чуя изстрел или да ме наръга. Мислех си, че имам около две минути, преди той да ме обезвреди с оръжието си", сподели Смит пред ESPN.

Боецът разкрива, че нападателят тежал с около 15 килограма по-малко от него, но въпреки това бил много труден за удържане. "Нормален човек не е способен да се бие така. Беше ми трудно да се справя с него. А той пое всичко, което му нанесох - юмруци, лакти, колена. Той пое всеки един удар и продължи да се бие", продължава Смит за ужасяващата случка.

"Това е един от най-тежките боеве в живота ми. Бях готов да умра. Никой с малко акъл не влиза в къща посред нощ без оръжие. Когато някой прави това, то е за да нарани хората. Ние винаги си мислим, че сме много лоши копелета, но не подозирах, че е възможно да изпитвам такъв страх", допълва Смит.

Полицията в Дъглас Каунти, Небраска е арестувала извършителя, на когото са повдигнати две сериозни обвинения. Според мнозина причината за поведението на Хаберман са наркотици.

Междувременно бе установено, че рап звездата Еминем често проваля ММА-бойците, избрали да излязат с негова песен (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама